Kustannuspaikkojen hallinta

Työkalun avulla lisätään ja hallinnoidaan järjestelmässä olevia kustannuspaikkoja. Kustannuspaikkoja voidaan määritellä seuraaville kohteille: Kurssi, Tutkintosopimus, Tuote, Projekti ja Koulutusohjelmasopimus.

• Voit tarkastella kustannuspaikkojen tilannetta valitsemalla tarkasteltavan Kohdelajin ja Tilan (kaikki, vapaat, käytössä olevat ja suljetut kustannuspaikat)

• Voit lisätä uuden kustannuspaikan klikkaamalla Lisää kustannuspaikka –painiketta