Laajennettu haku

Käytä laajennettua hakua kun haluat tehdä hakuja joissa on useita eri hakukriteerejä.

Vinen Windows-version Laajennetussa haussa on kaksi eri vaihtoehtoa: vakiohaku ja Laajennettu haku. Vinen Web-version Laajennettu haku on samanlainen kuin Laajennettu haku Windows-versiossa.

• Vakiohaun avulla voit käyttää loogisia ehtoja kohteen kenttiin ja yhteyksiin tallennettujen tietojen etsimiseen. Käyttämällä JA/TAI –operaattoreita, voit tehdä hakuja, joissa on jopa 10 erilaista ehtoa yhdellä kerralla

• Laajennettu-sivua käyttämällä voit tehdä vieläkin tehokkaampia hakuja. Voit vapaasti yhdistää erilaisia hakuehtoja yhdessä JA/TAI –operaattoreiden kanssa sekä hakea kohteita, joilla on joku tietty yhteys kaikkiin haussa löytyneisiin kohteisiin.

Voit valita haluamasi hakukriteerit Laajennettu -ikkunassa ja suorittaa haun napsauttamalla Etsi –painiketta.

Hakutulokset esitetään taulukkomuodossa, jossa voit halutessasi kaventaa löytynyttä kohdejoukkoa suodattamalla pois tarpeettomat kohteet. Voit raahata taulukkonäkymän tulokset mihin tahansa olemassa olevaan kansioon tai luoda uuden kansion.