Näkyvien sarakkeiden järjesteleminen

• Jos haluat muuttaa näytettävää tietoa: Napsauta hiiren oikealla painikkeella mitä tahansa kohtaa otsikkorivissä ja valitse haluamasi sarakesisältö.

• Jos haluat lisätä sarakkeen: Klikkaa hiiren oikealla painikkeella mitä tahansa kohtaa otsikkorivissä ja valitse se sarake, jonka haluat lisätä.

• Jos haluat poistaa sarakkeen: Klikkaa hiiren oikealla painikkeella mitä tahansa kohtaa otsikkorivissä ja tyhjennä rastitusruutu sen sarakkeen vieressä, jonka haluat poistaa.

• Jos haluat siirtää saraketta: Vedä sarakkeen otsikko uuteen paikkaan.

• Sarakeleveyden säätäminen: Osoita sarakkeen oikeaa tai vasenta reunaa otsikkorivillä. Kun kursori muuttuu kaksipäiseksi nuoleksi, vedä sarake uuteen leveyteen.