Automaattinen päivitys

Vine koostuu useista eri komponenteista. Ihan aluksi Vinen asennusohjelma asentaa tarvittavat osiot tietokoneellesi. Kun seuraavan kerran käynnistät Vinen ja otat yhteyden palvelimelle, ohjelma tarkistaa onko palvelimen tietokannassa uusia komponentteja tai niiden päivitettyjä versioita. Jos ohjelma löytää uusia komponentteja, se kysyy sinulta haluatko ladata ja asentaa ne koneellesi.

Napsauta Asenna.

Tällä tavalla voit päivittää Vinen aina viimeisimpään, täydelliseen versioon. Tässä tapauksessa Vine.msi pitää asentaa tietokantaan.

Vine-ylläpitäjän pitää tallentaa päivitystiedostot Vinen tietokantaan ennen kuin käyttäjät voivat hyödyntää niitä.