Ennen Vine Webin käynnistystä

Web-selaimen valinta

Viimeisimpiä virallisesti julkaistu versioita seuraavista selaimista suositellaan käytettäväksi Vine Webin kanssa:

• Pöytätietokone: Microsoft Internet Explorer, Firefox ja Google Chrome.

• Windows mobiililaitteet: Internet Explorer Mobile

• Ipad ja iPhone: rajoitettu tuki omalle selaimelle.

• Android-tabletit ja puhelimet: rajoitettu tuki omille selaimille ja Opera Mobilelle.

Voit aina tarkistaa viimeisimmät tiedot suositelluista ja tuetuista selaimista Vine Web Release Notesista.

Web osoite

Voidaksesi käyttää Vine Webiä Web-selaimella sinun täytyy saada Vine Web osoite (URL) omalta Vine järjestelmänvalvojalta. Voit luoda osoitteesta pikakuvakkeen työpöydälle tai kirjanmerkin selaimeen. Tämän jälkeen voit aloittaa Vine Webin napsauttamalla pikakuvaketta tai valitsemalla kirjanmerkin selaimessa.

Kysy Vine järjestelmänvalvojalta, miten voit kirjautua Vine Webin ja mitä käyttäjätiliä sinun kuuluu käyttää. Joissakin tapauksissa selaimeen tarvitaan lisäasetuksia.

Vinestä uloskirjautuminen

Voit kirjautua pois Vinestä valitsemalla Lopeta vasemmalla yläkulmassa olevasta päävalikosta.

Huomaathan että jos käytössä on Windows-todennus, sinun täytyy sulkea kaikki selainikkunat kokonaan poistuaksesi Vinestä.