Tavoitteiden tila

Tämä työkalu vertaa myynnin tuloksia suunniteltuun myyntiin.

Se näyttää sopimusvaiheessa olevien myyntiprojektien kokonaisarvon verrattuna valittujen henkilöihin, yksiköihin, myynnin tyyppiin ja myyntialueeseen.

Näet kaksi kaaviota samanaikaisesti, jotta voit valita niihin eri asetukset ja verrata niitä.

• Valitse myyjälistasta Mikä tahansa jos haluat nähdä taulukon kaikista tietokannassa olevista henkilöistä (ei pelkästään käyttäjistä) tai valita haluamasi käyttäjän.

• Valitse myyntiyksikkölistasta Mikä tahansa jos haluat nähdä taulukon kaikista myyntiyksiköistä tai valita haluamasi yksikön.

• Valitse Myynnin tyyppi -listasta Mikä tahansa jos haluat nähdä taulukon kaikista myynnin tyypeistä tai valita haluamasi tyypin.

• Valitse Myyntialue -listasta Mikä tahansa jos haluat nähdä taulukon kaikista myyntialueista tai valita haluamasi alueen.