Synkronoinnin määrittäminen

Vine synkronointi pitää olla konfiguroitu oikein. Sen jälkeen sinun ei tarvitse tehdä mitään erityisiä toimenpiteitä. Replikointi toimii automaattisesti Vine-palvelimella ja näet Vine-tapahtumien siirtyvän Office-kalenteriisi (tai muissa asiakassovelluksissa, joita käytät yhteyden muodostamiseen Exchange / Domino-palvelimeen) ja Officen tapahtumat näkyvät Vine-kalenterissasi.

Sinun ei tarvitse olla kirjautuneena mihinkään Vine-asiakasohjelmiin, jotta replikointi toimii.

Jos yrityksesi käyttää omia Vine-palvelimiaan, Vine-järjestelmänvalvojan on ehkä määritettävä ActiveSync synkronointi Vine-Web-palvelimessa päälle.

Microsoft Office 365 replikoinnin määrittäminen

Voit määrittää Microsoft Office 365-relikoinnin tilillesi Vine Windows -asiakasohjelmassa ja Vine Sales -verkkosovelluksessa.

Vine Windows työpöytä-versiossa:

Valitse päävalikosta Näytä asetukset ja avaa Synkronointi-välilehti.

Tee Synkronointi-välilehdellä seuraavat toimenpiteet:

1. Valitse Protokolla: Microsoft Office 365.
  2. Napsauta Kirjaudu Office 365:een. Seuraavan verkkosivun pitäisi avautua oletusselaimessasi:
  3. Napsauta painiketta kirjautuaksesi sisään Office 365:een. Sinulta kysytään synkronointiin käytettävän Microsoft-tilin käyttäjätunnusta ja salasanaa (tai se käyttää tällä hetkellä kirjautunutta olevaa Microsoft-tiliä).
  4. Jos annoit oikeat tunnistetiedot, synkronointi aloitetaan
  5. Sulje tämä ikkuna. Office 365-synkronointi on nyt määritetty.

Voit avata synkronointi-välilehden uudelleen nähdäksesi milloin synkronointi suoritettiin viimeisen kerran ja nähdäksesi synkronoinnissa käytetyn käyttäjänimen.

ActiveSyncin määrittäminen

Voit määrittää ActiveSync-synkronoinnin tilillesi toimimaan seuraavasti:

Vine Windows työpöytä-versiossa:

Valitse päävalikosta Näytä asetukset ja avaa Synkronointi-välilehti.

Vine Webissä:

Valitse päävalikosta Asetukset.

Asetukset sivu, jossa on alaosassa Synkronointi-paneeli, tulee näkyviin:

Valitse Synkronointi-kohdasta:

1. Protokolla. Valitse ActiveSync.

2. Palvelimen tyyppi. Valitse minkä palvelimen kanssa haluat synkronoida Vine-kalenterisi tapahtumat:

3. Lotus Domino tai Microsoft Exchange.

Vine Webissä: (Google Sync ei ole tuettu nyt).

4. Aseta polku palvelimeen, joka haluat käyttää synkronoimiseen Vine-palvelimen kanssa:

• Valitse Lisää protokollan polku, jos haluat asettaa vain palvelimen osoitteen ja antaa Vine Webin rakentaa kokonaisen polun. Valitse SSL jos yhteys palvelimeen on suojattu: HTTP-protokolla muuttuu silloin HTTPS-protokollaksi.

• Tyhjennä Lisää protokollan polku, jos haluat kirjoittaa tai muokata koko palvelimen polun itse:

5. Anna käyttäjätunnus ja salasana valitsemallesi palvelimelle (Lotus-Domino ja Microsoft Exchange).

6. Tarkista sähköpostiosoitteesi valitsemallasi palvelimella. Jos se on väärä, valitse Muokkaa ja muuta sähköpostiosoitetta Vinen henkilökohteellasi.

7. Napsauta Ohjaus tarkistaaksesi asetuksesi ja synkronointiprosessisi.

8. Tallenna asetukset napsauttamalla OK.

ActiveSyncin asetusten ja synkronoinnin tarkistaminen

Tämä ikkuna näkyy, kun napsautat Ohjaus määrittäessäsi ActiveSyncin synkronointiasetuksia.

• Klikkaa Tarkista tili varmistaaksesi, että tietokantayhteys synkronoidun datan avulla on mahdollinen: