Henkilön luominen tai muokkaaminen

Luominen

Uusi henkilö luodaan viemällä hiiri plus ikonin päälle vasemmassa työkalupalkissa ja valitsemalla Henkilö tai valitsemalla mikä tahansa henkilö ja sen jälkeen oikotievalikosta Uusi. Näytölle avautuu tyhjä henkilön muutoslomake.

Täytä henkilön tiedot ja klikkaa Seuraava siirtyäksesi luokittelusivulle, jossa voit valita, mitä kansioihin haluat henkilön kuuluvan:

Napsauta valintasi mukaan joko Tallenna tai Seuraava.

Esim. jos henkilö on myös Vine-käyttäjä, tulee käyttöön kolmas sivu, jossa voidaan asettaa jokaisen kuukauden myynti- ja vierailutavoitteet

Huomaa, että henkilön muokkauslomakkeessa voi olla lisää räätälöityjä sivuja.

Jos haluat lisätietoa kentistä ja niiden käytöstä, katso Henkilön kentät-kappale

Muokkaus

Jos haluat muokata henkilöä, napsauta sitä hiiren oikealla näppäimellä ja valitse Muokkaa oikotievalikosta.

Jos henkilökohde on jo auki, voit kaksoisnapsauttaa sitä avataksesi muokkauslomakkeen.