Resurssin luominen tai muokkaaminen

Luominen

Jos haluat luoda uuden resurssin, vie hiiri plus ikonin päälle vasemmassa työkalupalkissa ja valitse Resurssi tai napsauta hiiren oikealla painikkeella mitä tahansa resurssia ja sen jälkeen valitse oikotievalikosta Uusi. Resurssin muokkauslomake avautuu:

1. Syötä nimi resurssin Nimi-kenttään.

2. Valitse Laji-valikosta resurssilaji. Resurssit ryhmitellään lajeittain.

3. Valitse Näkyvyys-valikosta käyttäjäryhmä.

4. Napsauta Tallenna.

Muokkaus

Jos haluat muokata resurssia, napsauta sitä hiiren oikealla näppäimellä ja valitse Muokkaa oikotievalikosta.

Jos resurssikohde on jo auki, voit kaksoisnapsauttaa sitä avataksesi muokkauslomakkeen.