Myyntiprojektin luominen tai muokkaaminen

Luominen

Uusi myyntiprojekti luodaan viemällä hiiri plus-merkin päälle vasemmassa työkalupalkissa ja valitsemalla Myyntiprojekti, tai valitsemalla mikä tahansa myyntiprojekti ja sen jälkeen oikotievalikosta Uusi myyntiprojekti. Myyntiprojektin muokkauslomake avautuu.

Myyntiprojektin muokkauslomake on velho, joka opastaa käyttäjän useiden sivujen läpi. Jokaisella sivulla on lihavoitu otsikko yläreunassa ja sen alla kuvausteksti, joka auttaa sinua ymmärtämään mitä varten kyseinen sivu on.

Se, kuinka monta sivua on käytettävissä, on määritelty valitussa Vaihe-kentässä. Esimerkiksi, jos Vaihe on Asiakkaan tarpeet, on vain yksi sivu käytettävissä

Asiakkaan tiedot -sivu

Tämä sivu on aina saatavilla ja se sisältää yleistä tietoa myyntiprojektista.

Jos myyntiprojektin vaihe on joku näistä (Liidi, Tarvekartoitus, Ratkaisu, Ohi, Hävitty, Jäissä) niin vain tämä sivu on saatavilla ja Tallenna-painike näkyy Seuraava-nappulan sijaan.

Todennäköisyyssivu

Tämä sivu on käytettävissä vain, jos myyntilaji on Uusi asiakas ja vaihe ei ole Liidi, Tarvekartoitus, Ratkaisu, Ohi, Hävitty, Jäissä.

Jos Myyntilaji ei ole Uusi asiakas ja vaihe ei ole Liidi, Tarvekartoitus, Ratkaisu, Ohi, Hävitty tai Jäissä niin tämän sivun sijaan näkyy Arvo-sivu.

Tämän jälkeen näet Arvo-sivun.

Arvosivu

Tämä sivu tulee Todennäköisyys-sivun jälkeen, jos se näytettiin.

Tämän jälkeen Liikevaihto-sivu näkyy aina.

Arvo (eri)-sivu

Tämä sivu näytetään heti ensimmäisen sivun jälkeen mikäli myyntilaji ei ole ”Uusi asiakas” ja vaihe ei ole Liidi, Tarvekartoitus, Ratkaisu, Ohi, Hävitty, Jäissä.

Tämän jälkeen Liikevaihto-sivu näkyy aina.

Laskut-sivu

Muokkaus

Jos haluat muokata olemassa olevaa myyntiprojektia, napsauta sitä hiiren oikealla näppäimellä ja valitse Muokkaa oikotievalikosta.

Jos myyntiprojektikohde on jo auki, voit kaksoisnapsauttaa sitä avataksesi muokkauslomakkeen.