Www-linkin luominen tai muokkaaminen

Luominen

Jos haluat luoda uuden www-linkin, vie hiiri plus-merkin päälle vasemmassa työkalupalkissa ja valitse www-linkki tai napsauta hiiren oikealla painikkeella mitä tahansa www-linkkiä ja sen jälkeen valitse oikotievalikosta Uusi. Näytölle avautuu tyhjä WWW-linkin muutoslomake.

Www-linkki voidaan myös luoda vetämällä se ulkopuolisesta www-selainohjelmasta sen kohteen ikkunaan, johon www-linkki on tarkoitus yhdistää. Vine luo automaattisesti www-linkin ja sopivan yhteyden.

Muokkaus

Jos haluat muokata www-linkkiä, napsauta sitä hiiren oikealla näppäimellä ja valitse Muokkaa oikotievalikosta.

Jos www-linkki on jo auki, voit kaksoisnapsauttaa sitä avataksesi muokkauslomakkeen.