Kohteiden ja työkalujen muokkaaminen

Vine tarjoaa käyttäjälle useita mahdollisuuksia muokata ja hienosäätää lähes jokaisen kohteen ja työkalun ulkonäköä ja toiminnallisuutta. Jotkut näistä toiminnallisuuksista on tarkoitettu vain pääkäyttäjän käyttöön, esim. resurssityyppien luomiseen, kansioiden siirtämiseen päätasolle, tapahtumien ja projektivaiheiden luomiseen, yhteystyyppien muokkaamiseen jne. Toiset taas (muokkaus- ja näkymälomakkeiden muokkaus, myyntityökalujen ja mittareiden asettaminen Tänään-sivulle, synkronointimahdollisuuksien muutos jne.) ovat tehtävissä vain Vine Oy:n toimesta.

Vinen peruskäyttäjällä on useita hyödyllisiä keinoja muokata Vine omanlaisekseen. Muokkaa siis rohkeasti Vineä tarpeesi mukaan! Esimerkiksi:

  • Näytettävät päivät, kenen tapahtumat kalenterissa näkyvät, mitkä kellonajat kalenterissa näkyvät jne.

  • Voit muokata ja tallentaa taulukkomuodossa olevia tuloksia omien tarpeittesi mukaisiksi.

  • Voit luoda henkilökohtaisen työtilakartan ja lisätä sen suosikeihin. Työtilan kartta voi sisältää linkkejä tärkeimpiin kohteisiisi. Esimerkkinä vaikka kohteet, joiden kanssa työskentelet juuri nyt.

Jotkut muokkaamistasi toiminnoista, esim. Kalenterin asetukset, tallentuvat paikalliseen tietokantaan, josta ne häviävät luodessasi uuden paikallisen tietokannan.

Työskentely muokatuilla kohteilla

Vine tukee yrityksen omiin tarpeisiin ja tavoitteisiin luotuja kohteita.

Muokatun kohteen ikkunassa näkyvät halutut erityistiedot. Muutoin muokattu kohde toimintoineen on tavallinen Vine-kohde:

  • Muokatulla kohteella on oma kuvake. Tämä kuvake näkyy työkalupalkissa sekä kohdenäkymässä. Uusi kohde luodaan napsauttamalla Työkalupalkin kuvaketta.

  • Muokatun kohteen näkymä koostuu useista paneeleista. Yksi paneeli sisältää kohteen perustiedot. Muut paneelit näyttävät kohteeseen yhteyksin liittyvät muut kohteet.

  • Muokatun kohteen tietoja voidaan muuttaa kohteen muutoslomakkeessa.

  • Muokattu kohde voidaan yhdistää toisiin kohteisiin.

  • Muokattua kohdetta voidaan etsiä Haku- ja Laajennettu haku -työkaluilla.

Muokatun kohdelajin yhteyslajit ja käyttäjäryhmät asettaa ylläpitäjä.