Dokumenttikohteen muokkaaminen

Jos haluat muokata olemassa olevaa dokumenttia, napsauta hiiren oikealla painikkeella sen kuvaketta ja valitse avautuvasta oikotievalikosta Muokkaa tai tuplanapsauta auki olevan kohteen vasenta puolta. Asiakirjan muokkauslomake avautuu.

Huom: Tavallisessa asiakirjan muokkauslomakkeessa on kohteita, joita käyttäjä ei voi valita, vaan ne on tarkoitettu Vinen yhden komponentin, Vine Document Managerin kanssa käytettäviksi.