Tietojen suodattaminen

Jos haluat suodattaa esitettyä tietoa, napsauta hiirellä kohtaa siinä sarakkeessa, jonka perusteella haluat suodattaa ja valitse ne sarakkeet, joiden sisältämän tiedon on oltava myös näytetyissä riveissä:

Jos kyseissä poiminnassa on liian monta eri arvoa suodatinsarakkeessa, voit joko valita jonkin alueen kyseistä arvoista tai määritellä halutun arvon tekstiarvona. Seuraava suodatus näyttää henkilöt, joiden sukunimi alkaa kirjaimilla ’ac’:

Huomaa, että suodattimen hakuehdot eivät tee eroa isojen ja pienten kirjainten välillä..

Jos sarake sisältää päivämääriä, erityinen päivämääräsuodatin yksinkertaistaa suodattamisen päivämäärien perusteella.

Keltainen suppilon kuva osoittaa että kyseinen näkymä on lajiteltu.

Huomaa että tallentaessasi näkymän siinä käytetty suodatin tallentuu samalla.