Etsi nimellä

Etsi nimellä -työkalu on yksinkertainen ja nopea työkalu, jolla etsit kohteita niiden nimien mukaan.

Etsi nimellä-työkalulla ei voi etsiä tapahtumia. Käytä Etsi sisällöstä tai Laajennettua hakua työkaluja.

Työkalun hakukenttä on aina saatavilla Vinen yläpalkissa:

Klikkaa hakukenttää (tai paina CTRL + F) ja kirjoita etsittävä teksti ja paina rivinvaihtonäppäintä tai klikkaa tai napsauta kolmiota oikealla puolella ja valitse valikosta Etsi nimellä:

Työkalu aukeaa ja näyttää löydetyt kohteet:

Voit myös avata työkalun valitsemalla Etsi nimellä ETSI -osassa.

1. Syötä kenttään etsimäsi kohteen nimi (tai nimen osa).

2. Jos etsit henkilöä vakiohaku-työkalun avulla, voit käyttää mitä tahansa henkilön etunimen, sukunimen ja yrityksen yhdistelmää.

3. Viimeinen hakukentän nimi voi olla nimen osa.

4. Kohteiden nimien lisäksi Haku-työkalulla voi hakea kohteita myös puhelinnumeron perusteella. Syötä henkilön tai yrityksen puhelinnumero Etsi -kenttään.

5. Valitse haluamasi kohdetyyppi, jos haluat rajoittaa tulosten määrää.

6. Hakutulos ei riipu valittuna olevasta kohdelajista. Valitusta kohdetyypistä huolimatta Vinyard hakee kaikki sopivat kohteet, mutta tallentaa tulokset sisäisesti ja näyttää vain ne kohteet jotka sopivat valittuun kohdetyyppiin. Voi sen jälkeen valita toisen kohdetyypin nähdäksesi ne kohteet jotka haluat.

7. Napsauta . Haun tulokset näkyvät Haku-ikkunan luettelossa:

8. Valitse haluamasi kohdelaji luettelosta suodattaaksesi pois kaikki muut kohdetyypit.

9. Tuplanapsauta haluamaasi kohdetta avataksesi sen Vinen työpöydälle tai napsauta hiiren oikealla painikkeella ja valitse haluamasi toiminto avautuvasta oikotievalikosta.

Tarkempaan hakuun voidaan käyttää Etsi sisällöstä tai Laajennettu haku -työkalua.