Etsi palvelupyyntö

Etsi palvelupyyntö-työkalun avulla etsit palvelupyyntöjä tapauksen tunnuksen, asiakkaan tai yhteyshenkilön mukaan.

1. Jos haluat avata kyseisen työkalun, napsauta Etsi Palvelupyyntö komentoa PALVELUPYYNNÖT kohdassa Palvelut-välilehdellä.

2. Anna etsimäsi palvelupyynnön tunniste, asiakasyrityksen tai kontaktin nimi (tai osa siitä).

3. Valitse haluamasi kohdetyyppi, jos haluat rajoittaa tulosten määrää.

4. Napsauta hiirellä Hae. Haun tulokset näkyvät Haku-ikkunan luettelossa:

Jos etsit tunnisteen mukaan, näytetään vain palvelupyynnöt joilla on kyseinen tunniste.

Jos taas etsit asiakkaan tai yhteyshenkilön nimen mukaan, tulevat kaikki sopivat yritykset näkyviin. Kaksoisnapsauta tarvittavaa yritystä/henkilöä ja kaikki tämän kohteen palvelupyynnöt tulevat näkyviin poimintanäkymään oikealla: