Kohteen yhteyksien seuraaminen

Vine-kohteet on yhdistetty toisiinsa, joten ne muodostavat verkon, jota pitkin voidaan kulkea kaksoisnapsauttamalla yhdistettyjä kohteita. Esim. tapahtuman yhteysnäkymästä voit avata osallistujan. Avaamalla taas osallistujan yritysnäkymän, voit avata yrityksen, jossa osallistuja työskentelee. Nyt voit avata toisen henkilön, joka työskentelee samassa yrityksessä jne.

Joskus kohteiden löytäminen on helpompaa yhteyksiä seuraamalla kuin käyttämällä Haku-työkalua.

Tiettyihin kohteisiin yhdistettyjen kohteiden löytäminen

Löytääksesi tiettyihin kohteisiin yhdistetyt kohteet:

1. Valitse ryhmä kohteita

2. Napsauta valittuja kohteita hiiren oikealla painikkeella ja valitse avautuvasta valikosta Näytä yhteydet.

3. Vine kysyy kohdetta ja yhteyslajia:

4. Valittuihin kohteisiin liitetyt kohteet näkyvät taulukkonäkymässä: