Esittelyssä Vine CRM-järjestelmä

Yleistä

Vine kehittää, tuottaa ja tukee joustavaa ja räätälöitävää asiakashallinnan järjestelmää (CRM), joka kasvaa yhdessä yrityksesi liiketoiminnan kanssa.

Vine CRM järjestelmän avulla:

 • Yrityksessäsi liikkuva tieto voidaan tallentaa keskitetysti yhteen paikkaan. Jokainen yrityksen työntekijä voi tallentaa ja hakea tietoa samasta paikasta. Näin Vine CRM helpottaa tietojen jakamista, yksinkertaistaa yrityksen toimintaa ja vähentää saman tiedon tallentamista moneen kertaan.

 • Pääset tietoon kiinni usealla eri tavalla. Vine-ohjelmistosta voit valita työvälineen, joka vastaa parhaiten tarpeitasi. Vine Työpöytäohjelma, web-selaimella toimiva Vine Web sekä joukko erilaisia sovelluksia mobiiliin käyttöön.

 • Integroidut muokkausmahdollisuudet: Mikä tahansa työkalu voidaan räätälöidä yrityksesi tarpeen mukaan. Yrityksesi Vine-pääkäyttäjä voi muokata ominaisuuksia ja toimintoja tarpeen mukaan.

Vine palvelin- ja asiakasohjelmistot

Tärkeimmät ominaisuudet Vine-ympäristössä:

 •  Keskitetty Vine Open Server joka toimii Oracle-tietokannan päällä, joka tallentaa kaiken käyttäjiltä tulevan tiedon eri Vine ohjelmistoista. Palvelin on vastuussa kaiken tiedon säilyttämisestä ja sen jakamisesta eri käyttäjille.

 • Asiakasohjelmistot jotka kattavat kaikki eri kanavat joita yritys tarvitsee. Kukin tuote hyödyntää täydellisesti takanaan olevaa teknologiaa ja sisältää paljon räätälöityjä ominaisuuksia.

Tärkeimmät Vine tuotteet ovat:

 • Vine Työpöytäohjelma on koko Vine tuoteperheen sydän. Sen päätarkoitus on toimia toimistolla käytettävänä ohjelmistona. Voit kuitenkin käyttää sitä myös esimerkiksi matkoilla käyttäessäsi kannettavaa tietokonetta ja paikallista tietokantaasi.
 • Vine Web on sovellus, jota käyttämällä voit hakea ja käsitellä tietokannan sisältämää tietoa millä tahansa selaimella ja välineellä.
 • Vine Mobile toimii käsilaitteissa ja sen avulla voit synkronoida puhelimessa ja tabletissa olevat kontaktit ja tapahtumat Vine CRM järjestelmän kanssa. Se on erittäin hyödyllinen jos olet paljon poissa toimistolta ja sinun pitää päästä sujuvasti kiinni asiakastietoihin.

Vine kohteet

Vine-tuotteilla työskentelet tietokantakohteiden, kuten yritysten, henkilöiden, projektien, tapahtumien ja muiden vastaavien kanssa. Uusia kohteita voi luoda tai hienosäätää yrityksesi tarpeiden ja käytäntöjen mukaisesti.

Voit yhdistää kohteita jotta niiden yhteydet vastaisivat kohteiden oikeita tosielämän riippuvuuksia. Yhteydet ovat korvaamaton apu, kun pitää analysoida suuria tietomääriä oikeiden myyntipäätösten tueksi.

Vine työkalut

Vinen työkalut löytyvät roolin mukaan eri välilehdiltä. Viisi vakioroolia ovat: Yleinen, Myynti, Markkinointi, Johto, ja Palvelut. Eri roolien käyttämiseen tarvitaan eri lisenssit. Jokaisella roolilla on oma Tänään-sivunsa ja joukko työkaluja, jotka on järjestetty useaan ryhmään. Esimerkiksi,

 • ETSI - työkalut etsivät kohteita nimen tai sisällön mukaan.

 • Omat työkalut - työkalut henkilökohtaiseen käyttöön.

 • LUOKITTELUT - työkaluja joilla voi rakentaa ja organisoida henkilö- ja yritys-luokitteluja.