Vine työpöydän ja Web-ohjelman käyttöönotto.

Vine on visuaalinen työväline, jonka avulla voidaan hallita yrityksen liiketoimintoja, kuten asiakas- ja yhteystietoja, suunnitella ja seurata projekteja sekä järjestää tapaamisia. Suurten ja vaihtuvien tietomäärien hallinta on helppoa graafisen ja helposti ymmärrettävän käyttöliittymän avulla.

Seuraavassa listassa on lyhyesti kuvattu Vinen hyödyllisimmät ominaisuudet:

  • Aikataulujen laatiminen, muistaminen ja muistuttaminen. Vinessä yhdistyvät saumattomasti henkilökohtaisen tiedon- ja yhteydenhallinnan käytetyimmät toiminnot: Kalenteri, Työlista sekä Muistuttajan viestit. Kalenterin avulla voit organisoida päiväsi tapahtumat tehokkaasti. Työlista sisältää tiedot neuvotteluista ja meneillään olevista projekteista. Muistuttaja puolestaan lähettää viestejä kiireellisistä tehtävistä ja sovituista tapaamisista.

  • Tiedon ja yhteyksien havainnollistaminen. Organisaatiokaavio voidaan luoda vetämällä ja pudottamalla kohteiden kuvakkeita ja luomalla näkyviä yhteyksiä kohteiden välille. Käyttämällä Karttoja näet yrityksen prosessit ja tietojen yhteydet visuaalisessa muodossa.

  • Työryhmien hallinta. Vinessä työryhmän jäsenet voivat käyttää samaa tietokantaa. Voit lisätä esim. alaistesi kalenteriin tapahtumia, jolloin Vine huolehtii niiden ilmoittamisesta.

  • Helppokäyttöinen käyttöliittymä. Vine hyödyntää nykyisten käyttöliittymien ja web-selaimien parhaita ominaisuuksia helpossa ja nopeasti opittavassa käyttöliittymässään. Muokattavat menut ja työkalupalkit, taakse/eteen -näppäimet, historia-alue, tila-alue, muokattavan tiedon mukaan vaihtuva hiiren oikean näppäimen valikko, skaalattavat ikkunat sekä paljon hyödynnetty vedä ja pudota -toiminto ovat Vinen toiminnallisuuden ja helppokäyttöisyyden ydin. Tehtävän suoritus vaatii yleensä vain muutaman näppäimen painalluksen ja hiiren napsautuksen.

  • Käyttö verkkoyhteyden kanssa tai sitä ilman. Vineä voidaan käyttää sekä työpaikalla päätietokantaan liitettynä, että matkoilla kannettavaa tietokonetta ja paikallista tietokantaa käyttäen. Vinen työasemaohjelma ei vaadi verkkoyhteyttä toimiakseen, joten voit työskennellä, vaikka sinulla ei olisi yhteyttä tietokantaan. Vinen paikallinen tietokanta päivittyy, kun seuraavan kerran olet verkkoyhteydessä tietokantaan.