Viestien tilastot

Tämän työkalun avulla voit analysoida yksityiskohtaisia, Vinen tietokantaan kerättyä tietoja jokaisesta sähköpostikampanjastasi

Jos haluat avata työkalun, napsauta Viestien Tilastot -työkalua Markkinoinnin roolisivulla VIESTINTÄ-osiossa:

Jos työkalu palauttaa liian monta sähköpostikampanjatapahtumaa, voit rajoittaa näytettävien tapahtumien määrää seuraavien filtterien avulla:

• Tapahtuman laji. Tämä suodatin mahdollistaa Sähköpostivelhon lähettämien sähköpostien (markkinointitapahtuma), henkilöikkunasta lähetettyjen sähköpostien (myyntitapahtuma) ja palvelupyynnöistä lähetettyjen sähköpostien (palvelupyyntötapahtuma) tilastojen tarkastelun.

• Älä laske käyttäjiä. Valitse tämä, jos et halua laskettavan sähköposteja, jotka on lähetetty Vine CRM:n käyttäjille.

• Näytä testisähköpostit. Valitse tämä, jos haluat että testiviestit (jotka todennäköisesti ovat testiviestejä) listataan. Tämä näyttää myös ne sähköpostit jotka on lähetetty vain yhdelle henkilölle ja sähköpostit, joissa on "test" teksti aihe-kentässä ja samalla lähetetty enintään neljälle henkilölle.

• Käytä Alku ja Loppu -rajoitteita asettamaan lähetettyjen sähköpostien aikaraja.

• Vastuut. Tämä suodatin sisältää vastuualueet, jotka on lueteltu henkilömuokkaussivun luokittelusivulla (sekä Vastuualuekansiossa henkilön luokittelusivulla). Valitse Vastuualue, jolloin vain ne, jotka kuuluvat kyseiseen vastuualueeseen, näkevät lähetetyt sähköpostit.

• Toimialaryhmä. Tämä suodatin sisältää toimialaryhmät, jotka on lueteltu yritysmuokkaussivun luokittelusivulla. Valitse ryhmä, joka näkee vain ne sähköpostit, jotka on lähetetty toimialan yrityksissä työskenteleville henkilöille.

- näyttää kuinka monelle henkilölle sähköpostit oli lähetetty.

Keskiarvo Avaus (prosentteina) - suhdeluku nyt näytettävien, lähetettyjen sähköpostien (pois lukien palautuneet sähköpostit) ja vastaanottajien avaamien sähköpostien välillä.

Keskiarvo Klikkaus (prosentteina) - suhdeluku nyt näytettävien, lähetettyjen sähköpostien (pois lukien palautuneet sähköpostit) ja vastaanottajien klikkaamien sähköpostien välillä.

Voit napsauttaa Poista-kuvaketta poistaaksesi ajastetun sähköpostin jos et haluakaan lähettää sitä. Kun sähköposti on lähetetty, et voi poistaa sitä enää.

Napsauta tapahtumaa tapahtumalistassa avataksesi kyseisen tapahtuman tilastot: