Vinen päivittäminen

Päivittääksesi Vinen manuaalisesti, valitse Tarkista päivitykset päävalikosta:

Vine tarkistaa verkkosivustostaan mikä on uusin, saatavilla oleva versio Vinestä:

• Jos tietokanta sisältää uusimman version, lataa Vine sen ja ehdottaa sen asentamista:

Napsauta Asenna päivittääksesi tai Myöhemmin, jos et halua päivittää juuri nyt.

• Jos tietokannassa ei ole uusinta versiota, se kerrotaan sinulle ja pyydetään ottamaan yhteyttä järjestelmänvalvojaan. Vine ei päivity.

Huomaa, että automaattinen päivitys ei sisällä tätä tarkistusta ja se päivittää Vinen aina tietokannassa olevaan versioon.