Tilastot

Tilastosivu näyttää sähköpostikampanjan tilastot taulukkomuodossa.

Jokaisella mittarilla on seuraavat sarakkeet:

  • Yksittäinen kokonaismäärä. Ryhmämittari samoille käyttäjille, ts. monta kertaa tehty toimenpide lasketaan vain kerran. Voita napsauttaa lukemaa avataksesi yksityiskohtaisen listan, jossa näkyy jokaisen Vine tietokannassa olevan henkilön jokaisen mittarin lukemat.

  • Prosenttia lähetetyistä. Näyttää eri tyyppisten vasteiden prosenttiosuuden lähetetyistä sähköposteista.

Jokaisen tilastomittarin tarkoitus on selvitetty alla olevassa taulukossa:

Tilastolajit

Kuvaus

Kohderyhmä

Kaikki henkilöt/yritykset valitaan sähköpostin kohteiksi.

Lähetetyt sähköpostit

Niiden henkilöiden/yritysten lukumäärä, joille Sähköpostivelho yritti lähettää sähköpostia

Poissa toimistolta -vastaus

Kohdeosoitteista palautuneiden ja Vine Email Readerin tunnistamien ”poissa toimistolta” -vastausten määrä.

Palautuneet sähköpostit

Vine Email Readerin tunnistamien palautuneiden sähköpostien määrä (vastaanottajaa ei löytynyt). Yleensä tämä tarkoittaa, että sähköpostiosoite ei ole enää käytössä. Sähköposteja ei enää lähetetä tähän osoitteeseen

Palautuneet (Roskaposti) Sähköpostit joita vastaanottava palvelin pitää roskapostina. Sähköposteja ei lähetetä tähän osoitteeseen enää tulevaisuudessa.
Palautuneet (Muut) Muita palautuneita sähköposteja voi tulla esimerkiksi kun vastaanottajan sähköpostilaatikko on täynnä eikä voi enää vastaanottaa viestejä. Sähköpostien lähettämistä tähän osoitteeseen jatketaan tulevaisuudessa.

Suodatin: Ei markkinointisähköposteja

Sähköpostiosoitteettomien henkilöiden/yritysten lukumäärä

Virhe: virheellinen sähköpostiosoite/puhelinnumero

Sähköpostiosoitteettomien henkilöiden/yritysten lukumäärä

Virheilmoitukset Lähettämättömät

Tapahtuneiden virheiden lukumäärä Sähköpostivelhon lähettäessä sähköpostia.

Avasi sähköpostin

Sähköpostin avanneiden henkilöiden lukumäärä. Tämä luku ei kuitenkaan ole 100% tarkka, sillä sähköpostiohjelman asetukset voivat estää kuvien lataamisen Vinen Asiakas-webistä.

Ohjautuneet toisiin linkkeihin.

Niiden henkilöiden lukumäärä, jotka avasivat sähköpostissa olleen muun linkin, joka ei liittynyt suoraan Asiakas-webin toiminnallisuuteen

Avattu asiakirja

Sähköpostissa olleen dokumenttilinkin avanneiden henkilöiden määrä.

Perunut tilauksen

Niiden henkilöiden määrä, jotka avasivat sähköpostissa olleen linkin, ohjautuivat siitä tilaukset-sivulle ja tallensivat tiedot.

Ilmoittautui tapahtumaan

Niiden henkilöiden määrä, jotka avasivat sähköpostissa olleen linkin ja ohjautuivat siitä asiakas-webissä olevalle tapahtumasivulle ja ilmoittautuivat tapahtumaan.

Ilmoittautuminen/Ei tällä kertaa

Niiden henkilöiden määrä, jotka avasivat sähköpostissa olleen linkin ja ohjautuivat siitä asiakas-webissä olevalle tapahtumasivulle ja ilmoittautuivat tapahtumaan.

Tietojen päivittäminen

Niiden henkilöiden määrä, jotka avasivat sähköpostissa olleen linkin, ohjautuivat siitä asiakas-webissä olevalle henkilötietosivulle ja tallensivat muutokset.

Ilmoitti että tiedot olivat oikein

Niiden henkilöiden määrä, jotka avasivat sähköpostissa olleen linkin, ohjautuivat siitä asiakas-webin henkilötietosivulle ja vahvistivat siellä olleet tiedot.

Avasi kyselylomakkeen

Sähköpostissa olleen kyselylomakelinkin avanneiden henkilöiden määrä.

Huomaa, että jos sähköpostin vastaanottaja tuli Asiakas-webiin sähköpostilinkkejä käyttämällä, yhdistyy kaikki hänen Asiakas-webissä tekemänsä toimenpiteet kyseiseen sähköpostiin. Hän voi esimerkiksi päivittää tietojaan suoraan napsauttamalla sähköpostin ”päivitä tietosi” linkkiä tai napsauttaa jotain muuta linkkiä sähköpostissa ja siirtyä sen jälkeen päivityssivulle. Kummassakin tapauksessa käyttäjän napsautettua päivityssivulla Tallenna, laskurin lukema lisääntyy yhdellä.