Yleistä

Omat puhelut-työkalu yhdistää pöytä- tai matkapuhelimesi käytön Vinen yhteystietoihin.

Vinen puhelintoiminnallisuuden avulla puhelin ja PC toimivat tehokkaasti yhdessä käyttäen Vine-tietokantaan tallennettua tietoa. Myynti- ja markkinointiyksiköiden, puhelinpalvelukeskusten, huoltopisteiden jne. työntekijät hyötyvät suuresti puheluidensa hallinnasta Vinen avulla.

Vine yhdistää puhelimen ääniviestinnän ja PC:n tietojenkäsittelyvoiman jolloin lopputuloksena ovat älykkäät puhelut. Se tarjoaa operaattorille puheluidenhallinnan perustyökalut ja kommunikoi Vine tietokannan kanssa tarjotakseen operaattorille kaikki mahdolliset puheluun liittyvät tiedot.

• TAPI- ja matkapuhelintuki. Vine pystyy viestimään TAPI puhelimen kanssa käyttäen Microsoft Telephony Application Programming Interfacea (TAPI) sekä matkapuhelimen kanssa suoraan.

• Puhelujen soittaminen. Napsauta Puhelin-välilehteä tai valitse haluamasi puhelinnumero napsauttamalla hiiren oikealla painikkeella Yhteys-painiketta. Vine huolehtii puhelun rekisteröinnistä ja tallentaa puhelun aikana tehdyt muistiinpanot.

• Puheluihin vastaaminen. Kun puhelu saapuu, tunnistaa Vine soittajan näyttää kaiken tiedon, joka tietokannassa on soittajasta. Operaattorin vastatessa puheluun näkyy kaikki tarvittava tieto suoraan näytöllä. Soittaja saa välittömästi juuri tarvitsemaansa apua. Vine rekisteröi automaattisesti puhelun tietokantaansa ja säilyttää siihen liittyvät, operaattorin puhelun aikana tekemät muistiinpanot.

• Puheluiden seuraaminen. Jokainen Vinen kautta soitettu tai vastaanotettu puhelu voidaan rekisteröidä tapahtumaksi Vinen tietokantaan. Tapahtuma voi sisältää operaattorin puhelun aikana tekemiä muistiinpanoja ja sisältää yhteyksiä muihin puheluun osallistuneisiin henkilöihin.

• Toimisto-työkalun käyttö. Vineä käyttävien kollegoiden numerot löytyvät Toimisto-välilehdeltä nopeasti.

• Kansioiden käyttö puhelinluetteloina. Mitä tahansa kansiota, joka sisältää henkilö- tai yrityskohteita, voidaan käyttää puhelinluettelona Vinessä. Operaattorin tarvitsee vain klikata henkilöä tai yritystä hiiren oikealla näppäimellä ja valita Soita soittaakseen.

• Puhelinnumeroiden ja henkilöiden yhdistäminen. Tarvittaessa operaattori voi helposti yhdistää puhelinnumeron henkilöön tietokannassa.

• Säästöä puheluista. Vain pienen konfiguroinnin jälkeen on Vine valmis erottelemaan toimiston sisäiset puhelut paikallis- tai kaukopuheluista ja reitittää ne tarpeen mukaan.