Tarjousraportti

Tarjousraportti näyttää ylimmässä kaaviossa prosentteina kuinka monta tarjousta tehtiin verrattuna montako suunniteltiin tehtäväksi. Seuraavat kaksi kaaviota näyttävät tarjousten lukumäärät ja kokonaisarvot kuukausittain.

Valitse myyjälistasta Mikä tahansa jos haluat nähdä taulukon kaikista tietokannassa olevista henkilöistä (ei pelkästään käyttäjistä) tai valita haluamasi käyttäjän.