Dokumentin avaaminen

Alkuperäinen dokumentti voidaan avata suoraan Vinestä kaksoisnapsauttamalla dokumentin nimeä. Jos Vine ei löydä dokumenttia, se pyytää käyttäjää etsimään sen.

Jos dokumenttityyppiä ei ole yhdistetty mihinkään ohjelmaan, yhdistäminen voidaan tehdä esimerkiksi Windows Explorerissa valitsemalla Näytä → Asetukset

Jos se on vakioasiakirja voit avata sen klikkaamalla sen polun linkkiä. Kuitenkin, jos se on tallennettu tietokantaan sinun pitäisi ladata ja avata joku versio. Sinun täytyy olla Document Manager-ryhmän jäsen jotta voit ladata asiakirjan.