Kalenterin avaaminen

Kalenteri avataan napsauttamalla Työkalupalkin Kalenteri-painiketta.

Voit valita tapahtuman aloitus- ja lopetuspäivämäärän ja valita tapahtuman keston kuukausikalenterista. Vine Web muistaa nämä asetukset käyttämälläsi tietokoneella.

Kun avaat kalenterin ensimmäistä kertaa uuden tietokannan kanssa, se näyttää kuluvan päivän ja siinä tapahtumat joihin sinut on yhdistetty. Tämän jälkeen Vine tallentaa kalenterisi ulkoasun paikalliseen tietokantaan ja näyttää kalenterisi aina sellaisena kuin edellisenä kerralla olet sen jättänyt. Jos luot uuden paikallisen tietokannan, häviää kalenterisi henkilökohtainen ulkoasu vanhan tietokannan mukana.