Päällekkäiset tapahtumat

Jos olet luonut tapahtuman ja yhdistänyt sen useisiin kohteisiin, saattaa uusi tapahtuma mennä päällekkäin jonkun toisen, muihin kohteisiin yhdistetyn tapahtuman kanssa . Jos olet palvelinyhteydessä, Vine varoittaa päällekkäisyyksistä ja pyytää sinua avaamaan päällekkäiset kohteet ja tarkistamaan ne.

Jos et ole yhteydessä palvelimeen, tapahtumien tila tarkastetaan seuraavan palvelimelle kytkeytymisen yhteydessä.

Napsauta Hyväksy jos haluat pitää päällekkäiset tapahtumat voimassa.

Avaa tapahtuma näyttää juuri luomasi tapahtumat.

Napsauta Avaa kalenteri nähdäksesi tapahtumat kalenterissa. Jos sinulla on kalenteri jo auki, avautuu uusi kalenterin sivu. Pääset aina takaisin edelliselle kalenterisivulle napsauttamalla Takaisin-näppäintä.