Yleistä

Vine Dokumenttienhallinnan avulla yrityksen työntekijät voivat helposti tallentaa ja jakaa asiakirjoja yrityksen sisällä keskitetyn tietokanta-arkiston kautta. Asiakirjat voidaan tallentaa tietokantaan alkuperäisessä muodossaan pelkällä vedä ja pudota-toiminnolla. Tallennuksen jälkeen muut käyttäjät voivat ladata ne joko online- tai offline-käyttöä varten.

Dokumenttienhallintajärjestelmä lataa muuttuneen asiakirjan automaattisesti tietokantaan ja varmistaa tällä tavalla sen, että vain viimeisimmät ja ajankohtaisimmat tiedostot ovat yrityksen käytössä. Järjestelmä säilyttää tarvittaessa kuitenkin asiakirjojen historian ja mahdollisuuden palauttaa aikaisemman version.

Vine Asiakirjahallinta-työkalu toimii saumattomasti Vine-ympäristössä ja lisää oikotievalikkoon hiiren oikealla näppäimellä näkyviin tulevia komentoja, kuten Muokkaa dokumenttia ja Näytä versiot.