Vaihe 1: Henkilön tiedot

Jos haluat luoda uuden henkilön, napsauta Uusi kohde-valikkoa ja valitse Henkilö-kohdetyyppi. Ikkuna, jossa käyttäjää pyydetään täyttämään Henkilö-kohteeseen kuuluvat tiedot, aukeaa:

• Käytä SARKAIN-näppäintä kenttien välillä liikkumiseen.

• Napsauta mitä tahansa muokkauslomakkeen kenttää hypätäksesi siihen.

Kun olet syöttänyt uuden henkilön etu- ja sukunimen, tarkistaa Vine onko järjestelmässä jo samanniminen henkilö. Jos Vine löytää samannimisen henkilön, tulee sinun joko valita jo järjestelmässä oleva henkilö tai luoda uusi.

Huomaathan, että Vine tallentaa tiedon juuri siinä muodossa, kuin käyttäjä on sen tallentanut. Suosittelemme käyttäjiä muistamaan seuraavat säännöt:

• Nimien, yritysten nimien ja titteleiden nimien tulisi alkaa isolla kirjaimella.

• Puhelinnumeroissa tulee olla maa- ja/tai suuntanumerot.

• Titteli on henkilön toimenkuvan lyhyt nimi. Kuvaus on pidempi yhteenveto hänen tehtävistään ja vastuistaan.

Jos et ole varma siitä mikä on yrityksesi menettelytapa, kannattaa sinun lukea Vinen yrityksellesi tekemä ohjeistus tai kysyä ohjeita yrityksesi pääkäyttäjältä. Voit myös löytää ratkaisun yrityksesi tietojen syöttämiseen katsomalla mallia yrityksen käyntikorteista.