Tarrojen tulostaminen

Kun haluat tulostaa kohteen tietoja postitustarroina, valitse Tulosta—pudotusvalikosta Osoitetarrat:

Huomaa, että jos et ole aiemmin tallentanut osoitetarroja tietokantaan, on Ulkoasu-valikko tyhjä, ja vain Uusi -painike on käytettävissä.

1. Jos olet luomassa ensimmäistä tarraasi, napsauta Muokkaa tai Uusi. Osoitetarran ulkoasu -ikkuna avautuu. Täällä voit suunnitella ja tallentaa omat osoitetarrasi. Lisää tietoja Osoitetarran Ulkoasu -ikkunan käytöstä löydät kappaleesta Osoitetarrojen suunnittelu.

2. Kun olet saanut tarrasi ulkoasun suunniteltua Osoitetarran ulkoasu -ikkunassa, napsauta Tallenna. Sen jälkeen palaat takaisin Tulosta –ikkunaan. Tulosta—ikkuna muistuttaa sinua Ulkoasu-luettelosta valitsemiesi tarrojen asetuksista.

Tästä eteenpäin voit aina valita tarvitsemasi tarrat Ulkoasu-valikosta ja sen jälkeen halutessasi muokata, monistaa tai tuhota sen.

Painamalla Asetukset—näppäintä pääset valitsemaan yleisiä tulostusasetuksia.

Huomaa, että Tulosta –ikkunassa voit alkaa tulostamisen mistä tahansa sivun solusta. Klikkaa vain haluamaasi solua. Tämä on käytännöllistä etenkin silloin, jos edellinen tulostuksesi on jäänyt kesken edelliselle sivulle.

Jos haluat tulostaa valitsemasi tarran/tarrojen tiedot, napsauta Tulosta.