Poiminnan sisällön tulostaminen ja tallentaminen sekä vieminen toiseen sovellukseen.

• Halutessasi tulostaa: Napsauta hiiren oikealla näppäimellä oikotievalikosta Tulosta.

• Tallenna poiminnan sisältö Vinessä: Luo uusi kansio ja vie poiminnan sisältö sinne.

• Kopioi tiedot Microsoft Exceliin. Lisää ensin kaikki ne sarakkeet, joiden sisällön haluat viedä Exceliin. Valitse sen jälkeen halutut kohderivit ja klikkaa niitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse oikotievalikosta Siirrä Exceliin.

• Poiminnan tulokset sijoitetaan toisiin ohjelmiin leikepöydän avulla. Valitse haluamasi tietoalue ja paina CTRL+C tai napsauta Kopioi Muokkaus-valikosta. Tämän jälkeen tiedot voidaan sijoittaa mihin tahansa leikepöydän toimintoja tukevaan ohjelmaan.