Vine Windows työpöytä-version käytön aloittaminen ensimmäistä kertaa

1. Käynnistä Vine tuplaklikkaamalla Vine-ikonia työpöydälläsi tai valitse
    Käynnistä-> Ohjelmat-> Vine valikosta.

2. Valitse haluamasi kieli.

3. Syötä palvelimen nimi, käyttäjätunnuksesi ja salasanasi.

4. Napsauta OK.

5. Jos olet syöttänyt oikeat tiedot, näytölle avautuu Vine- työpöytä. Tervetuloa!

6. Kun seuraavan kerran käytät Vineä, tarvitsee sinun täyttää vain salasanasi tai jos käytät Windows -kertakirjautumista, käynnistyy Vine ilman lisätietojen antamista.

7. Suosittelemme Salasanan vaihtaminen..
    Lisätietoja sisäänkirjautumisesta ja sen asetuksista löydät käyttöoppaan osiosta Sisäänkirjautuminen ja palvelinyhteys joka on kappaleessa Vinen käyttö.