Dokumentaatio-työkalu

Käytä työkalua asiakirjojen organisointiin tietokannassa.

Dokumentin lisääminen kansioon tapahtuu raahaamalla sen kuvake kansion päälle.

Päätasolla on kansioita jotka määrittävät dokumenttihakemistolle rakenteen.

• Dokumentin lisääminen kansioon tapahtuu raahaamalla sen kuvake kansion päälle.

• Jos haluat lisätä uuden kansion, voit vetää sen paneelin otsikon päälle.

• Avaa kansio tai dokumenttikohde kaksoisnapsauttamalla sitä tai valitsemalla se ja klikkaamalla Avaa.

• Avaa itse dokumentti (tiedosto), valitse se ja napsauta Näytä dokumentti.