Myyntitapahtumat

Työkalu näyttää, kuinka monta myyntitapahtumaa (käynnit/puhelut/sähköpostit) toteutui yrityksessä verrattuna suunniteltuun.

Se vertaa toteutuneiden myyntitapahtumien määrää valittujen henkilöiden suunniteltuihin tavoitteisiin.

Näet kaksi kaaviota samanaikaisesti, jotta voit valita niihin eri asetukset ja verrata niitä.

• Valitse myyjälistasta Mikä tahansa jos haluat nähdä taulukon kaikista tietokannassa olevista henkilöistä (ei pelkästään käyttäjistä) tai valita haluamasi käyttäjän.
  • Valitse oikea laji Tapahtuman laji listasta nähdäksesi tietoja tämän tyyppisistä tapahtumista.