Tiedon järjestäminen

Voit järjestää poiminnan sisällön kahdella tavalla.

• Voit joko napsauttaa hiirellä minkä tahansa sarakkeen otsikkoa lajitellaksesi tiedot sen mukaan. Ensimmäinen klikkaus lajittelee tiedot nousevaan järjestykseen. Toisella klikkauksella tiedot muuttuvat laskevaan järjestykseen.

• Jos haluat lajitella perusteellisemmin, napsauta hiirellä ja valitse Järjestys....

Avautuvassa Lajittele-ikkunassa voit valita minkä sarakkeiden mukaan ja mihin järjestykseen haluat tietosi lajitella.

Lajitteluesimerkki: Voit lajitella ensin sen yrityksen nimen mukaan, jossa henkilö on töissä, sen jälkeen osaston mukaan ja sitten vielä tehtävänimikkeen mukaan:

Lajitellut tulokset näkyvät seuraavanlaisesti. Jokaisessa sarakkeessa on kolmiomerkki jolla tiedot voidaan lajitella: