TAPI ajuri (TSP)

Ennen kuin Vine pystyy kommunikoimaan TAPI-laitteen kanssa, täytyy valita oikea TAPI-ajuri. Tämä luettelo näyttää kaikki tietokoneelle asennetut TAPI-ajurit. Jokaisella TAPI yhteensopivalla laitteella tulee olla TAPI ajuri, eli Telephone Service Provider (TSP). TAPI-ajurit toteuttavat laiteriippuvat toiminteet TAPI-rajapinnassa. Jokainen TAPI-laitteiston myyjä on velvollinen kehittämään TAPIa ja sisällyttämään TAPI-ajurin TAPI-yhteensopivaan laitteistoon. TAPI-ajureiden täytyy tukea kohteena olevia Windows- ja TAPI-versioita.