Tehtäväluettelo

Tehtävälista-työkalu näyttää listan tapahtumista, joista tulee todennäköisesti palvelupyyntöjä.

Esimerkiksi sähköpostit, jotka lähetetään tuki sähköpostiosoitteeseen voidaan automaattisesti käsitellä Vine Email Readerin avulla ja tallentaa tietokantaan tapahtumiksi Tehtäväluetteloon:

Tehtävälistan kanssa työskennellessäsi voit napsauttaa tapahtumaa hiiren oikealla näppäimellä ja valita avautuvasta oikotievalikosta tarvittavan komennon. Huomaa, ett mikä tahansa valitsemasi toiminto seuraavista poistaa tapahtuman Tehtävälistalta:

  • Valitse Luo Palvelupyyntö tai Avaa Palvelupyyntö luodaksesi/avataksesi valittuun tapahtumaan liittyvän palvelupyynnön. Näytettävä komento riippuu siitä, onko valitulla tapahtumalla siihen liittyviä palvelupyyntöjä.

  • Jos useita henkilöitä tai yrityksiä on liitetty tehtävään näytetään valintaikkuna jossa tulee valita kontaktihenkilö luotavalle palvelupyynnölle.

  • Hylkää poistaa tapahtuman Tehtäväluettelosta.

  • Poista-komento poistaa tapahtuman tietokannasta.

Jos tapahtuma on jo yhdistetty palvelupyyntöön ja henkilö on kytketty Vastuullinen- tai Osallistuja-yhteydellä siihen, sitten hiiren oikealla nappulalla avautuva valikko sisältää Lähetä sähköpostia komento, joka avaa Lähetä sähköpostia työkalu: