Puhelintoiminnon asetukset

Vineen pitää asettaa puhelimen tarvitsemat asetukset jotta puhelinominaisuudet olisivat käytössä. Tarvittavat asetukset ovat Puhelin välilehdellä Vine Asetukset -ikkunassa.

Puhelimen asetukset

Maan ja alueen oletusnumerot

Vine käyttää tietokantaasi tallennettuja maan ja alueen oletusnumeroita osana puhelinnumeron rakennetta.

Pöytäpuhelimen asetukset

• Valitse linja. Valitse TAPI-puhelin (tai sen ajurin nimi) listasta.

• Linja ulos. Tämä etuliite lisätään Vinessä puhelinnumeroon. Tämä mahdollistaa sen, että vaihde voi erotella toimiston sisäiset puhelut ulkoisista. Puhelinnumerot, joissa on vähemmän kuin 5 numeroa tai jotka sisältävät erikoismerkkejä (‘*’,’#’), ovat oletusarvoisesti sisäisiä puheluja ja edellä mainittua etuliitettä ei lisätä niihin.

• Ulkomaanpuhelut Jos puhelinnumero alkaa +-etuliitteellä eikä sisällä oletusmaanumeroa, korvaa Vine +-merkin kansainvälisellä etuliitteellä.

Matkapuhelimen asetukset

Kun olet saanut määritettyä Bluetooth-yhteyden tietokoneesi ja puhelimesi välille, voit valita puhelinasetuksista puhelintyypiksi Matkapuhelin ja painaa Etsi Puhelin -nappulaa valitaksesi oikean puhelimen.

Näet valintaikkunan jossa näytetään laitteet jotka on paritettu tietokoneesi kanssa:

Huomaa että voit joutua hyväksymään yhteyspyynnön matkapuhelimessasi.

Jos Vine saa yhteyden puhelimeen niin näet sen nimen ja tilan:

Sinun täytyy napsauttaa Etsi puhelin vain jos olet muuttanut asetuksia.

Seuraavan kerran käynnistäessäsi Vinen muistaa se käytetyn COM portin ja yhdistyy siihen automaattisesti.

Napsauta Hyväksy sulkeaksesi Vine Asetukset ikkunan.

Tilarivi sisältää nyt puhelinkuvakkeen joka kertoo, että voit soittaa puheluita Vinestä:

Jos puhelinkuvake on yliviivattu, se tarkoittaa että puhelin-yhteys ei toimi tällä hetkellä. Tarkista puhelin.