Yhdistämiskomennon käyttö

Yksinkertainen tapa yhdistää kohteet on napsauttaa kohdetta hiiren oikealla näppäimellä ja valitsemalla Yhdistä avautuvasta oikotievalikosta. Yhdistä-valikko sisältää kohteita Historiapalkista. Sen vuoksi halutessasi yhdistää kaksi kohdetta tulee sinun ensin avata toinen niistä Tämä lisää sen Historiapalkkiin ja kohde tulee näkyviin Yhdistä-valikkoon.

Jos haluat luoda yhteyden kahden kohteen välille Vine Webissä, toimi seuraavasti:

1. Etsi toinen yhdistettävistä kohteista ja napsauta sitä avataksesi sen. Tämä vie kohteen Historialistalle.

2. Etsi toinen kohde ja napsauta sitä hiiren oikealla painikkeella. Näytölle avautuu oikotievalikko.

3. Valitse Yhdistä... Historialistalla olevat kohteet tulevat näkyviin:

4. Valitse kohde jonka haluat yhdistää ensimmäiseen kohteeseen.

5. Napsauta Valitse.

6. Yhteys luodaan paitsi jos kohteiden välille on mahdollista valita usea eri yhteystyyppi. Luettelo valittavista yhteyslajeista (pääkäyttäjän asettamat) tulee näkyviin:

7. Valitse oikea yhteyslaji ja napsauta Valitse. Nyt olet yhdistänyt haluamasi kohteet.