Laajennetun tilan käyttö

Laajennetun tilan avulla voit tehdä vieläkin tehokkaampia hakuja. Vakiotilaan verrattuna laajennetussa haussa on seuraavia etuja:

• Voit käyttää sekä JA/TAI operaattoreita hakuehtojesi yhdistämiseen.

• Voit käyttää sulkuja hakuehtojen suorituksen järjestyksen muuttamiseen.

• Voit etsiä kohteita jotka on yhdistetty kohteisiin jotka hakuehdot tuottavat.

Muuten Laajennettu tilan käyttäminen on samanlaista Vakiotilaan verrattuna:

1. Napsauta Työkalupalkin Laajennettu haku-painiketta. Näytölle avautuu Laajennettu haku

2. Siirry Laajennettu haku-välilehdelle napsauttamalla sitä.

3. Valitse Etsi -listasta haluamasi kohdelaji.

4. Rakenna hakuehtosi hyödyntäen laajennetun tilan lisäominaisuuksia.

5. Aloita haku napsauttamalla Etsi-painiketta. Laajennetun haun tulokset näkyvät taulukkonäkymässä.

Esimerkki:

Käyttämällä seuraavaa hakua voit etsiä kaikki Lisa Mooren kollegat, eli henkilöt joilla on työntekijä-yhteys saman yrityksen kanssa kuin Lisalla: