Kuukausikalenterin käyttäminen

Kuukauden ja vuoden valitseminen

Kuukauden nimen napsauttaminen avaa ponnahdusvalikon näkyvissä olevan kuukauden ja vuoden muuttamista varten tai rullaa kuukausien läpi napsauttamalla nuolia kuukauden nimen ympärillä.

Päivien valitseminen

Kalenteri tuo avattaessa näytölle ne päivät, jotka on valittu kuukausikalenterin Kalenteri-näkymän oikeasta yläkulmasta. Maalaa hiirellä päivät jotka haluat näkyviin kalenterissa. Koko viikko valitaan napsauttamalla viikon numeroa (vasen sarake) ja tietty viikonpäivä napsauttamalla ylärivillä olevaa lyhennettä.

Valitsemiseen voidaan käyttää myös alla olevia oikoteitä:

Ikoni

Toiminto

Näkymä

"Tänään" Päivittää valinnan kuluvaksi päiväksi Windows-asetuksien mukaisesti.

"Työviikko" Valitsee kuluvan viikon arkipäivät.

"Koko viikko" Valitsee koko kuluvan viikon.

Valitsee kuluvan ja sitä seuraavan viikon arkipäivät.

Valitsee koko kuluvan kuukauden.