Kohderyhmät-työkalun käyttäminen

Kohderyhmän luominen

Uusi kohderyhmä luodaan seuraavasti:

1. Napsauta Kohderyhmät KOHDERYHMÄT-osassa avataksesi Kohderyhmät-työkalun.

2. Napsauta Kohderyhmät työkalussa Uusi kohderyhmä. Näytölle avautuu Uusi kohderyhmä-ikkuna:

Syötä uudelle kohderyhmälle nimi ja kuvaus. Valitse Oikeus –ponnahdusvalikosta tarvittaessa ryhmä, joilla on oikeus nähdä kyselyn tulokset. Napsauta Tallenna. Näet oikealla ikkunan jossa voit rakentaa haluamasi kohderyhmän. Katso ohjeet tähän Kohderyhmän rakentaminen-kappaleesta.

Kohderyhmän sulkeminen

Kun haluat sulkea kohderyhmän, napsauta hiiren oikealla näppäimellä Kohderyhmät-paneelia ja valitse avautuvasta oikotievalikosta Sulje. Voit myös napsauttaa X -kuvaketta Kohderyhmä-paneelin oikeassa yläkulmassa.

Kohderyhmän avaaminen / uudelleen avaaminen

Voit avata kohderyhmän kaksoisnapsauttamalla kohderyhmän nimeä Kohderyhmät-paneelissa. Voit myös napsauttaa hiiren oikealla painikkeella ja valita oikotievalikosta Avaa.

Juuri sulkemasi kysely on helppo avata uudestaan napsauttamalla suljetun kyselyn oikeassa yläkulmassa olevaa uudelleenavauspainiketta.

Kohderyhmän tallentaminen

Sinun ei tarvitse manuaalisesti tallentaa kohderyhmän tietoja koska jokainen muutos jonka teet tallennetaan tietokantaan automaattisesti.

Kohderyhmän poistaminen

Poista kohderyhmä napsauttamalla sitä ensin Kohderyhmät-välilehdellä ja painamalla sen jälkeen Delete-näppäintä. Voit myös napsauttaa hiiren oikealla painikkeella ja valita oikotievalikosta Poista. Ohjelma pyytää vahvistamaan poistamisen.

Kohderyhmän muokkaaminen

Vaihtaaksesi kohderyhmän nimeä, lajia, kuvausta tai käyttöoikeuksia, napsauta hiiren oikeaa painiketta ja valitse avautuvasta oikotievalikosta Muokkaa. Näytölle avautuu Muokkaa kohderyhmää-ikkuna.