Tänään-sivun käyttö

Voit avata Tänään-sivun myös napsauttamalla Tänään-painiketta työkalupalkissa.

Ollessasi Tänään-sivulla tuplanapsauta haluamaasi kohdetta avataksesi sen tai napsauta hiiren oikealla painikkeella ja valitse haluamasi toiminto avautuvasta oikotievalikosta.

Huomaa, että Vine pääkäyttäjällä on useita mahdollisuuksia Tänään-sivun asetusten ja ulkoasun määrittelyyn. Se voi sisältää esimerkiksi upotettuja www-sivuja ja kuvia.

Kalenteri

Kalenteri näyttää kaikki kuluvana päivänä tai loppuviikolla olevat tapahtumat, joihin sinut on yhdistetty. Tapahtumat, joita ei ole valittu näytettäviksi tehtäväluettelossa, sekä ne joiden alkamisaika on jo mennyt, näkyvät himmennettyinä.

Muuttuneet tapahtumat

Kun napsautat Kalenterisi viimeiset muutokset -linkkiä, saat näkyviin kalenterisi päivityksen. Siinä näet kaikki ne muutokset jotka kalenteriisi on tullut viimeisen Vinen käyttökerran jälkeen Tämä luettelo sisältää tapahtuman nimen, alkamisajan, muutoksen tehneen henkilön nimen ja tapahtuman tilan. Käytössä on seuraavat tilan kuvaukset:

• Uusi. Näyttää tapahtumat, joihin sinut on yhdistetty.

• Muuttunut. Näyttää tapahtumat, jotka olet alun perin luonut, mutta joita joku muu on muokannut.

• Yhteys poistettu. Näyttää tapahtumat, joiden yhteys sinuun on poistettu.

• Poistettu. Näyttää tapahtumat, jotka on poistettu. Huomaa, ettet voi avata tapahtumaa, jonka tila on Poistettu.

Uutiset

Uutiset -osiossa näkyvät tietyn, pääkäyttäjän määrittelemän, kansion koko yritystä koskevat tapahtumat.

Kansio, johon kerätään koko yritystä koskevat tapahtumat voidaan asettaa käyttämällä vy_intra_messages järjestelmän asetusta. Lisätietoja asetuksista löydät Vine pääkäyttäjän oppaasta.

Tehtävät

Tehtäväluettelo-paneeli on henkilökohtaisten tehtävien muistilista. Se sisältää tehtäviä tai kohteita jotka on yhdistetty sinuun ja jotka ovat työlistassa näytettävässä vaiheessa.

Tapahtumat

Tapahtumat-luettelossa näkyvät ne tapahtumat, joissa olet vastuuhenkilönä ja joiden on valittu näkyvän tehtäväluettelossa.

Tapahtuma poistuu tehtäväluettelosta kun Näytä työlistalla -merkintä poistetaan. Merkintä voidaan tehdä joko tapahtuman muutoslomakkeessa tai valitsemalla oikotievalikosta Tapahtuma tehty tai vain valitsemalla tapahtuma ja painamalla CTRL+D.

Projektit

Projektit –luettelossa näkyvät ne projektit, joissa olet vastuuhenkilönä tai jotka ovat tietyssä, Vinen pääkäyttäjän määrittelemässä vaiheessa. Oletusarvoisesti Projektit -luettelossa näytetään meneillään olevat projektit.