Dokumenttien tarkastelu

Halutessasi tarkastella dokumenttia voit:

• Avata dokumentin yhteenvetonäkymän ja napsauttaa Näytä dokumentti.

• Napsauttaa hiiren oikealla näppäimellä dokumenttikuvaketta missä tahansa Vinessä ja valita Näytä dokumentti.

Komento Näytä dokumentti lataa ensin asiakirjan tietokannasta tietokoneesi väliaikaiseen muistiin, jonka jälkeen asiakirja avautuu ”vain-luku” muodossa. Voit tarkastella dokumenttia, mutta et voi tallentaa sitä samalla tiedostonimellä. Tiedoston nimi sisältää Vine tietokannassa olevan tiedoston ID-tunnuksen.

Huomaa, että Dokumenttienhallinta avaa dokumentin sillä ohjelmalla, jonka olet valinnut Windowsissa avaamaan kyseisen nimipäätteen omaavat kohteen.