Vine 18.02

Uutta Markkinoinnin automaation Web-työkalussa

Sähköpostitilastot Office 365-käyttäjille

Nyt sähköpostin käyttöä koskevat tilastot, kuten napsautetut linkit, avatut sivut jne lasketaan oikein myös Office 365 Advanced Threat Protectionin tilaajille.
Aikaisemmin Vine laski tämän suojausjärjestelmän tekemät toiminnot sähköpostin vastaanottajien tekemiksi, jotka vääristivät tilastotietojen tuloksia. Nyt Vine tunnistaa ja suodattaa sähköpostitoimet, joita ei ole tehnyt oikea sähköpostin vastaanottaja.

Asetukset Suostumus evästeisiin toiminnolle

Voit nyt suunnitella ja lisätä suostumusilmoituksen evästeisiin verkkosivuillasi EU:n lainsäädännön mukaisesti.

Asetuksissa on nyt uusi Suostumus evästeisiin -osio, jossa voit suunnitella oman Suostumus evästeisiin bannerin tai ponnahdusikkunan valitsemalla asettelun useista WYSIWYG-malleista ja lisäämällä omat tekstit haluamillasi kielillä.

Osallistujien lisääminen tapahtumiin

Voit nyt lisätä (tai poistaa) tapahtumien osallistujia tapahtuman osallistujat-sivulla:

• Napsauta etsiäksesi ja lisätäksesi henkilöitä tietokannasta.
  • Napsauta luodaksesi ja lisätäksesi uuden henkilön.
  • Napsauta lisätäksesi henkilöitä Excel-tiedostosta.

Tapahtumien osallistujien vienti Excel-tiedostoon

Nyt kun viet tapahtuman osallistujat Excel-tiedostoon, tiedostoon tulee lähes kaikki käyttäjän web-lomakkeella antamat tiedot mitkä hän on antanut ilmoittautuessaan tapahtumaan.

Lokitus automaatiosääntöjen testauksessa

Kun ajat automaatiosäännön testauksen, siinä näytetään suoritetut askeleet sekä mahdolliset virheet.