Vine 18.03

Uutta Markkinoinnin automaation Web-työkalussa

EU GDPR tuki

Oikeus tulla unohdetuksi

Jos henkilö pyytää tulla unohdetuksi EU GDPR-lain (General Data Protection Regulation) mukaisesti, niin Vinessä on nyt toiminto joka mahdollistaa henkilön kaikkien tietojen poistamisen.
Kun saat pyynnön poistaa henkilön tiedot, voit siirtyä uuteen "GDPR - Poista henkilö" -osaan Asetukset-sivulla ja poistaa sitten kaikki henkilön tiedot.

Sähköpostipohjatyökalu

Voit nyt luoda omia sähköpostipohjia käyttämällä nyt asetuksista löytyvää Sähköpostipohjatyökalua. Huomaathan seuraavat:

• Kiinnostavan näköisten ja kaikissa suosituimmissa sähköpostiohjelmissa ja internet-selaimissa toimivien mallipohjien luominen on vaativa työ. Helpottaaksemme tätä, olemme lisänneet muutamia mallipohjia, joista sinun kannattaa valita joku pohjaksi ja muokata ja mukauttaa se vaatimuksiisi.
  • Aikaisemmat sähköpostipohjat eivät ole enää käytettävissä uusien sähköpostien luonnissa ennen kuin ne on muunnettu käyttämällä Konvertoi vanha pohja -painiketta. Kun olet konvertoinut pohjan, voit muokata sitä sähköpostipohjatyökalussa ja käyttää sitä uusissa sähköposteissa.
  • Kaikki nykyiset sähköpostit käyttävät edelleen vanhoja sähköpostipohjia, vaikka olet konvertoinut niistä uuden version.
  • Markkinoinnin automaatio -työkalussa luotuja uusia sähköpostipohjia ei tueta Vine CRM:n nykyisessä versiossa.

Unohtunut salasana

Nyt on mahdollista pyytää uutta salasanaa, jos unohdit sen. Voit napsauttaa Unohdin salasanan sisäänkirjautumisikkunassa. Käyttäjän on annettava käyttäjätunnus ja tähän kytkettyyn salasanan palautusosoitteeseen lähetetään sähköposti uuden salasanan asettamiseksi.

Päivitetty herätintä Web-sivulla käynti

Web-sivulla käynti -herättimessä on nyt Alkaa vaihtoehto, jonka avulla voit määrittää herättimen käynnistymään sivuista joiden osoite alkaa tietyllä merkkijonolla.

Automaation käynnistäminen postituslistan jäsenille

Postituslistan jäsenlistassa on nyt on mahdollista käynnistää automaatio kaikille listan jäsenille. Mene Sähköpostit / Listat / Jäsenet -sivulle ja napsauta . Näet listan aktiivisista henkilöautomaatioista. Voit valita säännön ja napsauttaa SUORITA-painiketta käynnistääksesi sen kaikille listan jäsenille.

Parannuksia ja korjauksia

Useita parannuksia ja korjauksia:

• Automaatiosääntötyökalussa ei voi enää vahingossa poistua työkalusta ja menettää tehtyjä muutoksia. Nyt sinua varoitetaan tallentamaan muutokset.
  • Automaatiosääntötyökalussa on nyt erilliset painikkeet: "Asetukset" ja "Tallenna", muokkaamaan asetuksia ja tallentamaan säännön.
  • Lisätty komennot kopion luomiseksi sekä sähköpostista että kyselylomakkeesta.
  • Nyt kun lähetät sähköpostia, sinua ehdotetaan lisäämään poistumislistalta puuttuvat henkilöt sinne.
  • Nyt kieli, jonka valitset sisäänkirjautumisen yhteydessä, valitaan automaattisesti uusille sähköposteille.