Vine 18.10

Uusi Vine Sales työkalu

Vine Sales on yksinkertainen web-sovellus, joka on suunniteltu myyjille käsittelemään Vine Markkinoinnin Automaatiosta tulevat liidit ja hallitsemaan niitä sopimuksen allekirjoitukseen asti.

Muutokset Vine CRM Windows -sovelluksessa

Muutoksia muokkauslomakkeissa:

• Lisätty uusi mukautettava tavoite-sarake henkilön muokkauslomakkeelle.
  • Lisätty uusi mukautettava arvo-sarake myyntiprojektin muokkauslomakkeelle.

Uutta Markkinoinnin Automaatiossa

Uusi sähköpostipohja

Lisätty uusi, moderni, responsiivinen sähköpostipohja nimeltään Blocks.

Sähköpostilinkit automaation rekisteröitymistapahtumiin

Sähköpostieditorissa voit nyt lisätä Kutsu ystävä tapahtumaan ja Ei nyt tapahtumaan -linkit tapahtumalle, joka käynnisti automaation Ilmoittautui tapahtumaan herättimen.

Tapahtuman osallistujaraja

Tapahtumissa on nyt uusia kenttiä, joilla voit määrittää, kuinka monta henkilöä voi ilmoittautua tapahtumaan ja milloin Asiakas Web-sivulla näytetään varoitus kun tapahtuma on lähes täysi.

Uusi Nosta liidi optio

Nosta liidi toiminnossa on uusi asetus, joka estää liidin noston niille henkilöille joilla on jo uusi tai aktiivinen liidi.

Web-kävijöiden seurannan parannukset

Nyt, tilanteissa joissa selaimen evästeet eivät auta, Vine yrittää lisäksi tunnistaa sivuston kävijän käyttämällä selaimen sormenjäljen ja IP-osoitteen yhdistelmää. Tämä auttaa esimerkiksi ristiintunnistamaan kävijöitä, joiden selaimen sormenjälkitiedot on aikaisemmin tallennettu tietokantaan.

Uusi asetus Osoitepalvelussa

Lisätty Osoitepalvelun asetuksiin uusi asetus Kohdista työnantaja käyttäen henkilön sähköpostin domainia. Valitse tämä, jos haluat yrittää tunnistaa työnantajayrityksiä henkilöille, joita ei ole Osoitepalvelussa. Kun asetus on valittu, Vine käyttää henkilön sähköpostiosoitteen domain-osaa, ja yrittää löytää saman domainin omaavan yrityksen osoitepalvelusta.

Lataa Osoitepalvelusta on siirtynyt

Lataa Osoitepalvelusta toiminto on siirretty Osoitepalvelun asetuksissa määriteltyyn postituslistaan Listat-sivulle, jossa voi käynnistää sen painikkeella.

Uutta Lataa Osoitepalvelusta

Lataa Osoitepalvelusta -työkalussa:

• Näkymässä on nyt painike Poista valinnat, joka nollaa ja tyhjentää kaikkien kenttien asetukset.
  • Valitut toimialat näytetään nyt myös pilkkuerotetussa listassa yksinkertaistaen valittujen toimialojen seurantaa.

Parannuksia ja korjauksia

Tehty useita parannuksia ja korjauksia. Tärkeimmät muutokset ovat:

• Lisätty uudet ehdot On tyhjä ja Ei ole tyhjä Joko-tai -automaatiotoimintoon.
  • Sähköpostieditorissa ei enää ole mahdollista tallentaa sähköposteja josta puuttuu asetuksia.
  • Vanhoja sähköpostipohjia käyttävät sähköpostit antavat nyt varoituksen, jossa suositellaan uusien pohjien käyttämistä.
    Ensin sinun on mentävä MA-asetukset->Sähköposti->Sähköpostipohjat ja varmistaa, että tarvitset uuden version sähköpostipohjasta. (Jos uutta versiota ei ole, on parempi luoda uusi sähköpostipohja, mutta vanhan pohjan voi muuntaa käyttämällä Konvertoi vanha pohja -painiketta.)
    Sen jälkeen sinun on luotava sähköpostisi pohjautuen uuteen sähköpostimalliin.