Vine 18.11

Muutokset Vine CRM Windows -sovelluksessa

Myynnin ja johdon Tänään-sivuille on lisätty uusi mukautettava mittari. Mittari näkyy vain, jos sinulla on henkilön tavoitteet ja myyntiprojektin tulokset tälle kentälle asetettuna. Kyseiset kentät on on lisätty edellisessä versiossa (18.10)

Uutta Markkinoinnin Automaatiossa

Uusi sähköpostipohja

Lisätty uusi sähköpostipohja, Horizon.

Domain asetusten määrityksiin parannuksia

Sähköpostin domainin asetuksia on yksinkertaistettu niin, että se näyttää vihreän valintaruudun , kun kaikki asetukset ovat kunnossa ja punaisen muuten.

Voit aina klikata Tietoja / Vahvista -painiketta, jos haluat nähdä listan kaikista nyt tarkistettavista asetuksista.

Domainin asetusten varoituspalkki

Varoituspalkki näkyy MA työkalussa käynnistettäessä ja Sähköpostit- ja Asetukset -sivuilla.

Jos haluat lähettää sähköpostiviestejä ja poistaa varoituspalkin näkyvistä, sinun on määritettävä sähköposteille domain, josta aiot lähettää sähköpostiviestit. Napsauta Mene sähköpostiasetuksiin tai mene Asetukset->Sähköposti->Sähköpostidomain tehdäksesi tämän.

Lisätoimintoja postituslistoissa

Postituslistoissa on nyt uusia linkkejä alilistoihin: Mahdolliset vastaanottajat, Tyhjä sähköposti ja Ei markkinointisähköposteja. Voit napsauttaa kyseisiä linkkejä nähdäksesi kaikki listassa olevat henkilöt joilla on kelvollinen sähköpostiosoite, tyhjä sähköpostiosoite tai jotka eivät halua vastaanottaa markkinointisähköposteja.

Lisätty erillinen Excel-painike , joka napsautettaessa näyttää Vie Exceliin ja Tuo Excelistä komennot. Vienti Exceliin on siirretty Postituslistat -sivulta ja Tuo Excelistä -komento on siirretty Lisää-valikosta, jossa sitä kutsuttiin nimellä Lisää Excel-tiedosto.

Parannuksia ja korjauksia

Tehty useita parannuksia ja korjauksia. Tärkeimmät muutokset ovat:

• Sähköpostieditorissa voi nyt lisätä suoraan MAILTO tyyppisen linkin. Ei enää tarvitse luoda mukautettuja mailto linkkejä.
  • Otettu käyttöön uusi SMS-tekstiviestioperaattori, jolla on laajempi kattavuus tuetuille toiminnoille. Tämä takaa nopeamman ja luotettavamman toimituksen sekä mahdollisuuden lähettää tekstiviesteissä myös weblinkkejä (URL).