Vine 19.01

Muutokset Vine CRM Windows -sovelluksessa

• Et voi enää lähettää sähköposteja ellei lähettäjän domain ole vahvistettuna. Voit vahvistaa ja määrittää sähköpostien domainit Sähköposti-välilehdellä Markkinointi Automaatio työkalun Asetukset-sivulla.
  • Jos domain on vahvistettu mutta sille ei ole asetettu tarvittavia SPF tai DKIM asetuksia, niin Vine lähettää sähköpostit puolestasi. Vastaanottajat saavat sähköpostit osoitteesta ”noreply@vine.eu puolesta <sinun sähköpostiosoite>”
  • Vakava vika on korjattu Vine CRM Windows -sovelluksessa, kun tietyissä tapauksissa Sähköpostivelho ei lähettänyt markkinointiviestiä vaikka käyttäjä sai ilmoituksen, että sähköposti on ajastettu onnistuneesti.
  • Voit lisätä linkin laskeutumissivulle Vine CRM:n Sähköpostivelhossa.

Uutta Vine Sales -sovelluksessa

Salesin Push-ilmoitukset

Nyt selaimesi näyttää ilmoitukset omien kontaktiesi aktiviteeteista. Jotta tämä toimisi, sinun pitää sallia push-ilmoitukset, joita selaimesi pyytää, kun kirjaudut Vine Sales -web-sovellukseen.

Henkilöiden lisääminen Kontakteihin

• Nyt kun liidi hyväksytään, liidin henkilö lisätään automaattisesti Vine Sales Kontaktit -hakemistoon.
  • Henkilö voidaan lisätä/poistaa Kontakteista napsauttamalla

Uutta Markkinoinnin Automaatiossa

Uutta Web-lomakkeissa

• Lomakkeita on nyt helpompi upottaa, koska ne lisätään DIV-tägeillä SCRIPT-tägien sijaan. (Vanhat lomakkeet, jotka on lisätty SCRIPT-tägeillä, jatkavat toimimista normaalisti.)
  • Automaation käynnistys on siirretty Lomake lähetetty -herättimeen automaatioihin. (Vanhat automaation käynnistävät lomakkeet toimivat edelleen kuten ennen, siihen asti kunnes käännät automaation käynnistyksen pois päältä. Tämän jälkeen käytä uutta herätintä.)
  • Lomakkeissa on uusi asetus Kytkeydy sivuston lomakkeeseen, jonka avulla voit yhdistää Vinen lomakkeen jo sivustolla olemassa olevaan web-lomakkeeseen. Voit käyttää tätä esimerkiksi kytkeytyäksesi kirjautumis-/rekisteröintilomakkeeseen ja saada käyttäjän mukaan seurantaan.
  • Painikkeiden värit voidaan nyt helposti konfiguroida käyttäen yksinkertaisia visuaalisia työkaluja.

Uudet uudelleenohjausasetukset Web-lomakkeissa

• Lataa nykyinen sivu uudelleen - Hyödyllinen esimerkiksi laskeutumissivuilla käytettäviin kirjautumislomakkeisiin, joissa anonyymit käyttäjät voivat kirjautua sisään ja sivu ladataan uudelleen yksilöitynä tunnistetulle käyttäjälle.
  • Siirrä tallennetulle laskeutumissivulle - Voit valita laskeutumissivun, joka näytetään, kun lomakkeella painetaan Lähetä-nappulaa.

Laskeutumissivu

Lisätty laskeutumissivu-editori WWW-sivuston työkaluihin. Napsauta Laskeutumissivut sivun WWW-sivusto lopussa avataksesi sivun jossa voit luoda omia laskeutumissivuja. Kun olet luonut laskeutumissivun, voit lisätä linkkejä tähän sivuun lähettämiisi sähköpostiviesteihin.

Yksinkertaisempi ja nopeampi sähköpostien testaus

• Nyt voit nähdä, onko sähköpostiviestiä testattu sen jälkeen kun sitä on viimeksi muokattu. Jos sähköposti on jo testattu, sinun ei tarvitse testata sitä uudelleen ennen lähettämistä. Jos sitä ei ole testattu, et voi jatkaa, ennen kuin napsautat MUOKKAA, sitten TESTAA ja TALLENNA.
  • Nyt lähettäjän ja vastaus-osoitteiden on oltava Asetuksissa vahvistetuista domaineista. Et voi käyttää sähköposteja, joissa on väärä lähettäjän osoite tai vastaus-osoite.

Muutoksia Poista käyttämättömät henkilöt toiminnossa

Poista käyttämättömät henkilöt -painike on siirretty Asiakkuus -välilehdelle Asetuksissa. Se poistaa nyt tietokannasta henkilöiltä, joita ei ole käytetty yli vuoteen (henkilöitä, joita ei ole muutettu Vinessä eikä niille ole lähetetty sähköpostiviestejä eikä yhtään tapahtumaa ole yhdistetty niihin) lukuun ottamatta henkilöitä, jotka ovat Ei markkinointia -listassa, käyttäjien Omia kontakteja ja asiakkaiden työntekijöitä.

Muutoksia Tapahtuman osallistujat sivulla

Nyt tapahtuman osallistujalista sisältää kaksi valikkoa, joissa on Excel-tuonti/vienti-komennot ja komennot henkilöiden lisäämiseksi luetteloon.

Muutoksia Listan jäsenet sivulla

Nyt kaikki komennot ovat myös monisivuisen listan alareunassa.

Turvallinen listan/tägin poisto

Et voi nyt vahingossa poistaa postituslistaa tai tägiä, jota automaatiosääntö käyttää. Ensin sinun on poistettava lista kaikista automaatioista, joissa sitä käytetään.

Uusia liidi-kaavioita

Liidit -sivulla on nyt hyväksyttyjen ja hylättyjen liidien kaaviot. Liidit voidaan hyväksyä tai hylätä Vine Sales -sovelluksessa.

Uusia automaatio-herättimiä

Lisätty seuraavat uudet automaatio-herättimet:

• Liidipisteet muuttuivat X pistettä N päivänä. Aktivoituu, kun liidi saa tietyn määrän pisteitä tietyn ajan sisään.
  • Täytti kyselylomakkeen. Herätin aktivoituu, kun sivuston kävijä täyttää ja lähettää valitun kyselylomakkeen.

Zapier-integraatio

Lisätty Uusi liidi Vinestä herätin Zapieriin, jonka avulla voit integroida Vinen liidien tuotannon mihin tahansa Zapierin tukemaan järjestelmään.

Jos haluat kokeilla uutta herätintä, napsauta Vine Zapierissa ja hyväksy kutsu. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä Vinen asiakaspalveluun.

Api-avaimet

Voit nyt luoda API-avaimia sovelluksen Asetukset sivulla. API-avaimia voidaan käyttää kirjautumiseen Vine-palveluihin käyttämättä Vine-käyttäjätunnusta ja -salasanaa. API-avaimet ovat turvallisempia käytettäväksi ulkoisissa palveluissa, koska:

• Salasanaa ei tarvitse tallentaa ulkoiseen palveluun, ja voit yksinkertaisesti poistaa API-avaimen ja poistaa pääsyn Vineen kyseiseltä palvelulta.
  • API-avaimet pysyvät toiminnassa myös silloin, kun sinun täytyy vaihtaa Vine-salasanasi.
  • API-avaimet voivat rajoittaa pääsyn vain toimintoihin, joita tämä palvelu tarvitsee.

Tällä hetkellä Vine API -avaimet tukevat Vine REST- ja Vine Zapier -integraatioita.

Parannuksia ja korjauksia

Tehty useita parannuksia ja korjauksia. Tärkeimmät muutokset ovat:

• Osoitepalvelun asetuksissa määritetty lista johon henkilöt ladataan osoitepalvelusta, näkyy nyt lihavoituina.
  • Kun tapahtuman osanottajien määrä on varoitusrajan yläpuolella, nyt tästä lähetetään varoitusviesti
  • Nyt Excel tuonti kohdistaa tuodut henkilöt tietokannassasi oleviin henkilöihin myös pelkän sähköpostiosoitteen perusteella.