Vine 19.02

Uutta Vine Sales -sovelluksessa

Uusi Viimeisimmät sivu

Lisätty uusi sivu, Viimeisimmät, joka näyttää omien kontaktien tekemät viimeisimmät toimenpiteet.

Uutta Markkinoinnin Automaatiossa

Uutta Web-lomakkeet -sivulla

Web-lomakkeet -sivulla on uusia tietoja:

• Näytöt, lähetykset, konversiot ja aktiivisten lomakkeiden laskurit kuluvalle kuukaudelle.
  • Kuukausittainen kaavio lomakkeiden näytöistä ja täytöistä.
  • Lisäksi lisäkenttiä lomakelistassa.

Brändätyt sähköpostilinkit

Voit parantaa sähköpostiesi roskapostiarviota entisestään käyttämällä linkeissä yrityksesi domainia Vinen domainin sijaan.

Esimerkiksi linkki "https://VINE.EU/ext/event?..." voidaan korvata "https://LINK.ACME.TEST/ext/event?..."

Uusi optio Kävi Web-sivulla herättimessä

”Kävi Web-sivulla herätin” sisältää nyt uuden vaihtoehdon - ”Sisältää”.

Sähköpostin vastaanottajat suodattimessa uusi ominaisuus

Nyt voit muuttaa ajanjaksoa suodattimessa, jota käytetään poistamaan sähköpostiviestien vastaanottajat, jotka ovat hiljattain reagoineet valittuun sähköpostiin. Klikkaa numeroa vaihtaaksesi päivien määrän Suodata henkilöt, jotka reagoivat valittuun sähköpostiin viimeisenä 28 päivänä suodattimessa.

Suodatin Yrityksen rekisteröintivuodelle

Lisätty uusi suodatin yritysrekisteröintivuodelle Sähköpostin kohderyhmä- sekä Lataa osoitepalvelusta työkaluihin.

Uusia asetuksia osoitepalvelulle

Seuraavat uudet asetukset on lisätty Osoitepalvelun asetuksiin:

• Lisätty uusi valintaruutu: Kohdista henkilö myös pelkän sähköposti-kentän avulla. Valitse tämä, jos haluat, että Vine yrittää kohdistaa tietokannan uudet henkilöt osoitepalvelun henkilöihin myös vain henkilökohtaisen sähköpostin avulla. Jos sähköpostiosoitteet ovat samat, tuodaan osoitepalvelusta puuttuvat tiedot (esim. työnantajayritys).
  • Lisätty uusi nappula: Aseta suositellut asetukset. Napsauta sitä, jos haluat asettaa Vinen suosittelemat asetukset.

Automaation sisällytetyt kohteet

Nyt voit helposti käyttää kaikkien sisällytettyjen kohteiden kenttiä automaatiotoiminnoissa. Napsauta muokattavan kentän vieressä ja voit valita minkä tahansa kentän kaikista automaatiosääntöön sisällytetyistä kohteista.

Automaatiohistoria

Voit avata henkilön yhteenvetonäkymän napsauttamalla automaatiosäännön Suoritushistoriassa olevaa henkilön linkkiä.
Voit myös nähdä automaation lokin kyseiselle suoritukselle napsauttamalla .

Parannuksia ja korjauksia

Tehty useita parannuksia ja korjauksia. Tärkeimmät muutokset ovat:

• Nyt liidinosto automaatiopohja käynnistyy ”Liidipisteet muuttuivat X pistettä N päivänä” -herättimellä.
  • Nyt Tapahtumailmo automaatiopohja käynnistyy "Lomake lähetetty" -herättimellä.
  • Sähköposteissa käytettyjen web-linkkien rakennetta on muutettu jotta linkit toimisivat myös tiettyjen väärin toimivien palomuurien yhteydessä.
  • Nyt Sähköpostitilastot -sivu näyttää myös virheet, jotka tapahtuivat kun lähetit sähköpostin. Esimerkiksi:
    "Et voi lähettää sähköpostia - kaikki vastaanottajat hylättiin: 501 5.1.3 Bad recipient address syntax"